Bli Hårdonor

Å miste håret kan føles tungt, uansett årsak. Donerer du håret ditt, gir du andre muligheten til å få flott hår igjen. Der du ser avfall på gulvet, ser vi en ressurs som kunne hjulpet andre. Til våre parykker og hårerstatninger trenger vi nemlig naturlig hår. Hår som ellers ville blitt kastet.
Er DU klar for å donere håret og få en forandring med mening?

Behovet for hårdonasjoner er stort, men du kan bidra. Donorhåret vi mottar brukes til å spesiallage naturtro hårdeler og parykker til andre som har mistet håret. At hårløsningene både ser og føles ekte ut, verdsettes høyt av våre kunder. Både vi, og de som trenger det, setter derfor stor pris på at du donerer håret ditt. Takk!

1. Du bestiller time hos din frisør.
Dersom du er klar for en forandring og har egnet hår iht. våre retningslinjer (se punkt 2), sier du til frisøren at du er klar for en forandring med mening!
NB! Du må være villig til å donere minimum 25 cm.

2. Egner ditt hår seg?
Håret må være rent, tørt og friskt.
Alle hårtyper og farger er kjærkomne.
Håret kan også være farget eller stripebehandlet, så lenge det er sunt og friskt.
Vi har stor etterspørsel etter grått hår, så doner gjerne dette.

3. Å donere hår er selvsagt helt frivillig. Donerer du, gjør du håret til en ressurs fremfor avfall. Frisøren vil klippe håret 1–1,5 cm over strikken. Din nye, kortere frisyre bestemmes i samarbeid med din frisør, slik dere pleier. Denne klippe- og stylingjobben betaler du for som normalt.
Artikkelbilde - Bli Hårdonor

Flere nyheter